Bogdan Voica, ALUMNUS ASE FABBV, CEO Coldwell Banker Romania

23 ian 2018

Coldwell Banker Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, l-a numit la numit in pozitia de CEO pe Bogdan Voica, un consultant imobiliar cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala si in regiune.

Bogdan Voica, 40 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, sectia Finante - Banci, si a Universitatii Bucuresti (masterat Business Consulting). Inainte de inceperea activitatii pe piata imobiliara, consultantul a activat in companii precum Bancpost sau Deloitte.

In cei peste 15 ani de experienta pe piata imobiliara, Bogdan Voica a facut parte din echipele sau a colaborat din postura de consultant independent cu Jones Lang LaSalle, John Taylor, Globalworth, Skanska Commercial Development si NEPI Rockcastle, ultima companie in care a activat inainte de numirea la conducerea Coldwell Banker Romania. In aceasta perioada, consultantul imobiliar a asistat numerosi dezvoltatori, de la investitia initiala pana la inchirierea sau vanzarea proiectelor dezvoltate, fiind implicat si in proiecte de revitalizare a distressed assets.

Cititi continuarea articolului aici